Privatni smještaj na otoku Visu,apartmani Jukica, uvala Ženka

                  [O nama]     [Apartman1]    [Apartman2]   [Cjenik]     [Foto galerija]     [Lokacija]

         

 

 

PRIVATNI SMJEŠTAJ NA OTOKU VISU,APARTMANI JUKICA,UVALA ŽENKA

APARTMANI "JUKICA", OTOK VIS

Dragi gosti,

 

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo

privatni smještaj obitelji Jukica.

Apartmani koji Vam nudimo smješteni su u našoj obiteljskoj kući u uvali Ženka na jugoistočnoj obali otoka Visa. Raspolažemo sa dva komforna apartmanu, jedan za ukupno sedam osoba, a drugi za ukupno 6 osoba.

Po potrebi, mogu se iznajmiti i za manje osoba. Apartman za 7 soba  se sastoji od dvije dvokrevetne i jedne trokrevetne sobe, kuhije s blagovaonicom, kupatila i velike terase. Apartman za 6 osoba se sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kuhinje s blagovaonicom gdje se nalazi i dvosjed na razvlačenje, kupatila i velike terase.

U dvorištu kuće osiguran je privatni parking za naše goste, a u vrtu Vam je na raspolaganju gril za pripremanje specijaliteta sa žara.

 

S prostranih, natkrivenih terasa pruža se prekrasan pogled na otočiće i grebene ispred uvale, te na otvoreno more. Na terasama se nalazi  stol sa stolicama gdje možete jesti, te uživati u prekrasnoj panorami. Budući da je uvala Ženka udaljena desetak kilometara od Grada Visa i urbanih sadržaja, odmor u našoj kući je idealan za goste koji dolaze automobilom i žele uživati u miru i blizini mora daleko od buke i gradske gužve.

 

Kuća je pedesetak metara udaljena od mora, a u neposrednoj blizini uvale Ženka nalaze se najljepše pječćane plaže na otoku Visu. Uvala Milna udaljena je desetak minuta pješice od naše kuće, uvala Zaglav pola sata pješice, a uvala Stončica desetak minuta vozilom.

Da bismo Vaš boravak učinili što ugodnijim našim gostima nudimo mogućnost svakodneve dostave sviježih namirnica iz grada.

 

Radujemo se Vašem dolasku i nadamo se da ćete kod nas ugodno provesti svoj odmor.

Vaši domaćini

 

 

Potražite smještaj u privatnim apartmanima Jukica!

 

e-mail: mzaric466@gmail.com

 

www.jukica.com

 

Privatni smještaj na otoku Visu,apartmani Jukica!

Dobro došli na otok Vis!

JUKICA JOZO & MIRA

Ženka bb

21480 VIS

Tel: 00 385 21 714-226

Fax:00 385 21 711-157

Mob: ++ 385 (0)98 448 731

 

www.jukica.com

 

 

ŽENKA

 

OTOK VIS

 

HRVATSKA

 

Privatni smještaj na otoku Visu, apartmani

Jukica!

Copyright © 2005 INFO-VIS.NET online. All right reserved.